به گزارش ایسنا، تأیید غذای جدید برای منوی فضانوردان ناسا به انجام آزمایشات طولانی تست طعم نیاز دارد و در این زمان بررسیهای مختلف از جنبههای میکروبی و شیمیایی و نحوه مقاومت غذا در شرایط مختلف محیطی مورد بررسی قرار میگیرد.
محققان مرکز تحقیقات علوم دریایی Kodiak در دانشگاه فیربانکس آلاسکا (UAF) به سرپرستی الکساندرا اولیویرا، مطالعهای را به منظور بررسی طعم غذای جدید فضانوردان آغاز کردهاند و طی یک سال، بررسیهای ماهانه مستمری بر روی محصول تولید شده انجام شده است.
ایده تولید این محصول از سبزیجات خشک فریز شده برای کودکان الهام گرفته شده و با توجه به خواص غذایی و مغذی بودن ماهی سالمون، این پروژه از حمایت وزارت کشاورزی آمریکا برخوردار شده است.
در این روش ماهی سالمون به قطعات بسیار کوچک بریده، خشک و فریز میشود. طعم دار کردن ماهی نیز به وسیله پودر سیر و پیاز، نمک یا فلفل انجام میشود.
قرار است طی هفته آینده آزمون تست بو و طعم ماهی سالمون خشک فریز شده با شرکت 150 داوطلب در این دانشگاه انجام شود و داوطلبان این ماده غذایی را به دو صورت خشک و پخته مصرف کرده و نظرات خود را در اختیار کارشناسان قرار دهند.